Megrendelés lépései

  • Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Pénztár” gombra az oldal jobb felső sarkában.
  • A „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.
  • Rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez.
  • Ezután válasszon átvételi módot a lehetőségek közül a megfelelőre kattintva.
  • Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.

    További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.
  • Ezután összesítjük - az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó - megrendelés részleteit. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.
Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld.

Fizetési feltételek

Fizetés a helyszínen

  • Házhozszállítás: Megrendelését az átvételkor készpénzzel és bankkártyával fizetheti ki. A futárszolgálat ajándékkártyát nem tud elfogadni.
  • GLS CsomagPontokon: Átvételkor készpénzzel és bankkártyával fizetheti megrendelését.

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön a Barion fizetőoldalára kerül, ahol Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a Barion fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A már megjelenttermékekre leadott rendelésben szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Ha Ön eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj a ténylegesen teljesítendő termékek ára alapján fizetendő (így pl. ha Ön az eredetileg megrendelt három könyv helyett kettő könyvet vásárol, a szállítási díjat rendszerünk a véglegesen megvásárolt kettő könyv ára alapján számítja újra). Még meg nem jelent, de előrendelhető termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyveket a hatályos adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt futárszolgálat útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről.

A házhozszállítás díjai:

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.
Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes és online bankkártyás fizetés között.
Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.